Viswedstrijd voor de jeugd camping 't Veerse Meer 5 juli 2019

Vrijdagavond was er weer de jaarlijkse jeugdwedstrijd. Maar liefst 35 vissertjes van het dorp, de campings en jachthavens verschenen op camping ’t Veerse Meer. Als vanouds werden we weer zeer gastvrij ontvangen door de familie Jasperse.

44 vissen groot en klein werden gevangen. De grootse vis was een karper van 45 centimeter.

Kiara, Geert, Julian, Boaz, Bruno, Sven, Lotte, Thibo, Jamilla, Leonard, Merel, Jan, Ria, Guus, Xenne, Yune, Dag, Joanne, Emma, Jelmer, Amber, Arwan, Marino, Lars, Stef, Laura, Laura, Naomi, Sebastian, Janette, Melani, Lizzi, Dylana, Lia, Tiem, Karel, Sabina, Cindy, Jessica, Brit en Marijke en het bestuur van Visserij- en Hengelsportvereniging De Zandkreek hadden een schitterende avond. Supermarkt Spar De Veerhoeve, familie Ossewaarde,  stelde prijzen, snoep en limonade beschikbaar voor de vissertjes. Naast de gastvrijheid stelde Camping ‘t Veerse Meer voor de winnaar een prachtige beker beschikbaar.
De pechprijs was voor Jari in verband met een gebroken arm opgelopen bij het steppen. Thibo ging aan de haal met de 1e prijs.