Viswedstrijd 13 juli 2018 voor de jeugd van Wolphaartsdijk, de campings en havens.

Vrijdag 13 juli 2018 werd onder uitstekende temperaturen op camping ‘t Veerse Meer een viswedstrijd gehouden voor de jeugd van Wolphaartsdijk, de campings en de havens. Het internationale deelnemersveld bestond uit 20 meisjes en jongens. Ook de vaders, moeders, oma’s en opa’s waren ruim vertegenwoordigd. De dames van de bestuursleden van de Visserij- en Hengelsportvereniging  hielden woord en  hadden zich voor deze avond speciaal uitgedost en waagden het een hengeltje uit te werpen. Eén van de dames wist zelfs een visje aan de  haak te slaan.
Er werd gevist met mais, landwormen, maden, volkoren brood, wit brood, meergranenbrood van de Wolphaartdijkse molen en met hondenbrokken.
Lotte en Sven wisten veel kleine visje te vangen. Mona, Noah  en Anthe haalden vissen op de kant van 45, 49 en 51 cm.
De fanatieke deelnemers haalden 16 vissen op het droge.
Het eindsein van de wedstrijd werd om 20.30 u geblazen door Jacques de Jager. Vervolgens was er voor Kyara, Troy, Julian, Geert, Mellanie, Karel, Rozalie, Ivan, Evy, Jari, Dennis, Djayren, Ilies, Heudroc, Daan, Noah, Lotte, Sven, Mona en Anthe een prijs.
In de gastvrije ambiance van camping ’t Veerse Meer beleefden de meisjes en jongens een prachtige avond.
 Door camping ’t Veerse Meer van de familie Jasperse werd een beker beschikbaar  gesteld en supermarkt Spar De Veerhoeve van Ronald Ossewaarde zorgde tijden de wedstrijd voor een snoeperijtje en drankje.

De uitslag:
1. Mona, 94 cm
2. Anthe, 51 cm
3. Noah, 50cm
4. Lotte, 47 cm
5. Sven, 35 cm
6. Kyana, 25 cm