Verslag Wildwedstrijd, 24 november 2018 bij Borssele 2

Het was een gure middag aan de Westerschelde bij Borssele 2. We hadden weer eens het geluk dat er wel 3 zeehonden aanwezig waren. Dus weer een middag om snel te vergeten. We waren met 16 vissers present, 4 ervan wisten wat te vangen met in totaal 7 vissen. Bram van Loo wist als eerste een visje te vangen. Een zeebaars van 10 cm, wat goed was voor de tulband. Kees Meulenberg wist zelfs 3 vissen te vangen.

De tulband: Bram van Loo
De uitslag:
1. Kees Meulenberg, 79 cm.
2. Theo Fokke, 25 cm.
3. Bram van Loo, 21 cm.
4. Jacques de Jager, 11 cm.
Prettige feestdagen en een gezond en visrijk 2019 gewenst. Graag zien we jullie volgend seizoen bij de eerste wedstrijd op 9 maart 2019 bij Westkapelle. Verzamelen bij het frietkot tussen 9.30 u en 9.45 u.
Er was een vraag uit vissers gekomen om de strandwedstrijden in plaats van 2.5 uur een keer te proberen naar 3 uur. Hier is over gestemd en door de aanwezige vissers akkoord bevonden

 Met vriendelijke groet,
Jacques de Jager
Wedstrijdsecretaris