Jeugdviswedstrijd 7 juli 2017 op camping 't Veerse Meer

Op camping ’t Veerse Meer van de familie Jasperse was een prachtige visstek gevonden en werden de vissertjes, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s gastvrij ontvangen. Het was een prachtige zonnige avond met 20 deelnemertjes. De een zat aan het vijvertje, een ander aan de watergang. Iets na 7 uur gaf wedstrijdleider Jacques de Jager het startsein met een toeter. Al na drie minuten kwam het eerste visje boven. Maurits Schoote had een voorn van 14 centimeter gevangen. Maurits wist in totaal 3 vissen te vangen met een totaal van 27 centimeter. De broers Boaz en Job Kluijfhout wisten beiden een visje te vangen. Dat werd nog spannend. Maar een kwartier voor het einde wist Valerie Goosen een karper naar binnen te halen van 51 centimeter. Die was goed voor de eerste plaats. Valerie mocht een fraaie beker in ontvangst nemen. De beker werd geschonken door de camping ‘t Veerse Meer. Tijdens de wedstrijd kregen de kinderen nog wat te drinken en te snoepen. Het lekkers was gesponsord door Ronald Ossewaarde van de Spar De Veerhoeve.
De uitslag van de wedstrijd:
1 Valerie Goosen 51 centimeter
2 Maurits Schoote 27 centimeter
3 Job Kluijfhout 16 centimeter
4 Boaz Kluijfhout 7 centimeter
Voor alle deelnemertjes was er een prijs.
De volgende jongens en meisjes deden mee: Luuk Goosen, Julian Sprengers, Valerie Goosen, Maurits Schoote, Job Kluijfhout, Boaz Kluijfhout, Renato Porcu, Jari Neuschwander, Troy Waterham, Daphne Bijleveld, Sebastian van de Bosse, Julian Hoogerland, Leonard Hoogerland, Arwin de Witte, Mareno de Witte, Jamilla de Witte, Stef de Witte, Kyara Waterham, Geert Hoogerland en Joan Hoogerland.