Nachtvissen

Nachtvistoestemming
Om de nachtvisserij op de federatieve wateren te reguleren, heeft Sportvisserij Zuidwest Nederland samen met de 6 andere federaties en Sportvisserij Nederland een zogenaamde Nachtvistoestemming ontwikkeld. Deze (landelijke) Nachtvistoestemming maakt het mogelijk om in de wateren die in de Visplanner (lees hier meer) en de nieuwe Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren 2016 – 2017 – 2018 voorzien zijn van het symbool ’s nachts te vissen. De Gezamenlijke Lijst ontvang je desgewenst bij je VISpas, zodat je weet waarvoor je de Nachtvistoestemming aan kunt schaffen. Voor nagenoeg al deze wateren geldt dat jaarrond ’s nachts gevist mag worden. Kijk voor eventuele aanvullende voorwaarden goed bij het water waar je wilt gaan vissen! Let op: Deze Nachtvistoestemming is enkel geldig op de wateren met het symbool in de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren. De Nachtvistoestemming 2017 kost € 10,00.
Derde hengeltoestemming
Sportvisserij Zuidwest Nederland heeft samen met de 6 andere federaties en Sportvisserij Nederland ook een zogenaamde Derde hengeltoestemming ingevoerd. Met deze Derde hengeltoestemming mag je met 3 hengels vissen in de wateren die in de Visplanner en de Gezamenlijke Lijst voorzien zijn van het symbool . De Derde hengeltoestemming 2017 kost € 25,00.

Nachtvis-/ Derde hengeltoestemming
De nachtvis- en derde hengeltoestemming voor 2017 kunnen hier besteld worden vanaf begin december 2016.
Neem voor vragen en/of opmerkingen contact op met nachtvissenderdehengel@vispas.nl .

Verkooppunten schriftelijke toestemmingen
Een deel van onze schriftelijke toestemmingen is ook verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten:
Dagtoestemming Sportvisserij Zuidwest Nederland
Camping de Paardekreek, Postbus 7, 4484 ZG, KORTGENE
VOF Melis, Zuidstraat 59, 4361 AB, WESTKAPELLE
VVV Goes, Singelstraat 11, 4461 HZ, GOES
En natuurlijk via de website van de federatie te bestellen:
www.sportvisserijzwn.nl/webwinkel/nachtvis-derdehengeltoestemming/