Uitnodiging voorronde in Terneuzen voor het Federatief kampioenschap Zoet (-watervissen)jeugd aan de Vlaardingervaart

Beste mede-(Jeugd)bestuurders van Zeeuwse Hengelsportverenigingen, 
Graag willen wij, als jeugdafdeling van de Hengelsportvereniging ONI (Terneuzen), jullie attenderen op de voorronde in Terneuzen die wij organiseren voor het Federatief Kampioenschap Zoet (Jeugd). Voor 2017 staat dit kampioenschap gepland op 7 oktober op de Vlaardingervaart, welke georganiseerd wordt door Sportvisserij ZuidWestNederland.  Jeugdleden kunnen zich plaatsen voor dit kampioenschap door mee te doen aan één van de voorrondes die georganiseerd worden. ONI organiseert een voorronde op 10 juni 2017 (10:00 – 12:30). Bij de door ons georganiseerde voorronde heeft iedereen prijs. Geselecteerden uit een voorronde kunnen dan meedoen aan het kampioenschap in september op de Vlaardingervaart. Er zijn weer drie categorieën; Categorie A: 14 t/m 18 jaar, Categorie B: 10 t/m 13 jaar en Categorie C: 6 t/m 9 jaar. Voor meer informatie (reglement en inschrijfformulieren) zie; http://www.sportvisserijzwn.nl/jeugd/jeugdwedstrijden-en-uitslagen.html
Zowel en In 2015 als in 2016 zijn er Zeeuwen op het erepodium gekomen. Dus, de Zeeuwse vissertjes staan zeker hun mannetje bij het kampioenschap. We hopen dat we ook een aantal van jullie vissers mogen verwachten. Opgeven kan tot en met 6 juni via de inschrijfformulieren op de site van Sportvisserij ZWN.