Jeugdhengelwedstrijd HSV De Zandkreek 7 juli

Vrijdagavond 7 juli organiseert de Visserij- en Hengelsportvereniging De Zandkreek de jaarlijkse jeugdhengelwedstrijd aan het viswater bij camping 't Veerse Meer te Wolphaartsdijk. Jongens en meisjes tot 15 jaar van Wolphaartsdijk en Oud-Sabbinge en de campings rond Wolphaartsdijk zijn van harte welkom. Er wordt gevist van 19.00-20.30 uur. Om 18.30 kan het wedstrijdnummer worden opgehaald bij de receptie van de camping. Er mag worden gevist met 1 hengel met een tuigje voorzien van een 1 eentandige haak. Er wordt gevist op centimeters. Wie de meeste centimeters vangt is de winnaar. Vaders, moeders, opa's, oma's, etc. zijn van harte welkom als supporter. 
Deelname is gratis en iedereen heeft prijs. Allemaal tot vrijdagavond 7 juli bij de camping 't Veerse Meer. 
Inschrijven kan bij onderstaande adressen:
C. van de Kreeke
Papeweg 1
4471 BD Wolphaartsdijk
Tel.: 0113 - 58 15 92

Camping 't Veerse Meer
Veerweg 71
4471 NB Wolphaartsdijk
Tel.: 0113 - 58 14 23
en natuurlijk ook op de website: www.dezandkreek.com