AANMELDINGSFORMULIER WACHTLIJST LIGPLAATS
bij Visserij- en Hengelsportvereniging De Zandkreek

Als u een ligplaats in de sportvissershaven van de Visserij- en Hengelsportvereniging De Zandkreek in Wolphaartsdijk wilt hebben dient u onderstaande gegevens in te vullen en te sturen naar de penningmeester van de vereniging, p.a. de heer K.H. van Maasdam, Anjelierstraat 31, 4461 PP Goes.

Wenst u een leeg formulier te downloaden om dit in te vullen en vervolgens per post naar de heer K.H. van Maasdam, Anjelierstraat 31, 4461 PP Goes te versturen? Klik dan hier.

Tevens dient u de contributie te voldoen door storting of overschrijving van € 25,00 per kalenderjaar op bankrekeningnummer NL24INGB0000624268 t.n.v. Visserij- en Hengelsportvereniging De Zandkreek, Anjelierstraat 31, 4461 PP Goes. Om op de wachtlijst te blijven moet dus elk jaar voor 1 oktober de contributie worden betaald. Betaling door buitenlandse leden kan zonder extra kosten geschieden door vermelding van de IBAN en BIC code op het betalingsformulier. Deze codes zijn: IBAN: NL24INGB0000624268 en BIC: INGBNL2A. Door betaling van de contributie en inlevering van dit volledig en juist ingevulde aanmeldingsformulier komt u op de wachtlijst te staan. Zodra er een ligplaats beschikbaar is krijgt u hiervan bericht. Als u een ligplaats wordt toegewezen moet éénmalig een bedrag van € 100,- aan inschrijvingsgeld worden betaald.